Hagués estat una bona experiència...

Una proposta molt interessant que no ha pogut ser possible.

O sigui que queda com a reflexió...


PROJECTE: TALLER DE FANG A LA ONCE 

" Com enssenyar ceràmica a persones amb algun tipus de discapacitat visual ".

 

Els nens aprenen observant a els adults, en ceràmica passa el mateix, és per això que s´ha de buscar uns altres paràmetres d´aprenentatge, basats en l´experimentació. Aquesta proposta de taller marcarà a algunes de les persones que el realitzin, i espero que sigui amb positiu, i aquesta dependrà, en general, de cada persona, encara que no he d´estranyar-me si hem trobo amb alumnes amb alguns problemes provocats per una falta d´experiències que puguin influir en la seva evolució.

Per tot això he de ser capaç d´oferir aquesta varietat d´experiències, afegin-t´hi múltiples canals d´informació: tàctil, visual, auditiu i afectiu!

Tanmateix considero que ha d´anar seguit per una motivació dirigida cap a l´activitat, la ceràmica, degut al fet que, en un primer moment, per la dificultat i la por, puguin arribar a refusar-la. Aquesta motivació la puc aconseguir oferint-los el millor que sé, professionalment i emocionalment. 

Objectius del curs:

Percebre de forma tàctil la forma i el volum.

Perdre la por a la por.

Interpretar la resta visual que poseeix.

L'ONCE i la seva Fundació la componen un conjunt d'entitats amb la finalitat assolir la plena autonomia i integració social de les persones amb ceguesa i deficiència visual, solidàriament compromeses amb col·lectius de persones amb altres tipus de discapacitat, per mitjà de la formació, l'ocupació i les accions d'accessibilitat, eliminant totes les barreres.

Per assolir aquests fins, la ONCE i la seva Fundació, entenen que el comportament, comandaments intermedis, responsables i educadors dels tallers s´han d'orientar pels més alts criteris d'ètica personal, excel·lència professional i responsabilitat organitzativa i, per canalitzar aquest compromís.Escribir comentario

Comentarios: 0

Contacte

Telèfon / 669113858

E-mail / ceramicalesbarzer@gmail.com

Adreça / Tamarit de Llitera  23, 25008 Lleida